Untitled Design
bg

Despre FrieslandCampina România

FrieslandCampina România face parte din compania olandeză Royal FrieslandCampina, organizație care a început să prindă contur încă din 1871, în prezent aflându-se în topul celor mai mari producători mondiali de lactate. FrieslandCampina aduce pe mesele românilor, cu brandurile Napolact, Campina, Milli, Oké și Dots, o gamă largă de produse: lapte de consum, iaurt, brânză, unt și gustări pe bază de lapte. Brand-ul Napolact este cel mai apreciat de consumatorii din România, iar alimentele din catalogul acestuia sunt produse în cele 2 fabrici locale, din Baciu și Târgu Mureș, sediul central fiind localizat în București.

Scopul FrieslandCampina România este “Nourishing a better Romania”, iar acesta este atins prin cele 6 priorități ale activității întregii echipe: o alimentație mai bună, ambalaje mai bune, o aprovizionare mai bună și 100% responsabilă, o natură mai bună, un climat mai bun și un viitor fără carbon, o viață mai bună pentru fermieri.

bg

Despre fermieri

Gustul autentic, așa cum se cuvine, al produselor Napolact este asigurat de laptele colectat de la cei peste 1.100 de fermieri, care detin 20.000 de bovine. Anual, 105.000 tone de lapte călătoresc 200.000 kilometri pentru a se transforma în lactatele Napolact, ca apoi sa ajunga pe mesele românilor. Producători de lapte din România și Napolact au grijă ca sursa de nutrienți "de la firul ierbii" să ajungă, în fiecare zi, în paharul cu lapte și alte produse lactate consumate de familiile care doresc să se bucure de gust și calitate.

Tur virtual

Descoperă fabrica noastră Baciu din Cluj-Napoca

Afiseaza mai multe

Standardele produselor

FrieslandCampina Romania, organizatie cu traditie in fabricarea produselor lactate, considera siguranta alimentara, protectia mediului inconjurator, securitatea si sanatatea in munca, ca necesitati prioritare care trebuie respectate in organizarea si desfasurarea activitatilor sale curente si viitoare. Suntem certificați conform standardului de calitate și siguranța alimentului IFS Food iar certificarile pe sistem de management de mediu ISO 14001:2015 si respectiv sistem management de securitate si sanatate in munca ISO 45001:2018 completeaza sistemul de management integrat.

bg

Alătură-te echipei noastre

Daca vrei sa devii colegul nostru trimite CV-ul tau la recrutare.romania@frieslandcampina.com sau verifica locurile vacante aici

bg