09.2021

FrieslandCampina România numește un nou Director de Resurse Umane

Începând cu luna septembrie 2021, Adriana Panait preia poziția de Director de Resurse Umane la FrieslandCampina România în urma promovării Alexandrei David în rolul regional de Director de Resurse Umane pentru Europa.

Adriana Panait 1

Adriana Panait s-a alăturat echipei FrieslandCampina România în 2015 în rolul de Senior HR Business Partner pentru funcțiile comerciale și de suport. De asemenea, a gestionat implementarea și integrarea diverselor proiecte de infrastructură și procese globale de HR la nivel local, facilitând implementarea Agendei de HR și a programului de schimbare a culturii organizaționale al FrieslandCampina România. Ea este absolventă a Facultății de Psihologie a Universității de Vest din Timișoara și are peste 15 ani de experiență în domeniul resurselor umane în diverse industrii, de la FMCG la servicii sau automotive, activând în companii precum Bega Grup, Ursus Breweries, Adecco România.

“Preluarea acestei poziții este o onoare pentru mine, dar și o provocare, în contextul unic al transformărilor aduse de pandemie pentru piața muncii. De-a lungul prezenței sale în România, FrieslandCampina a trecut prin mai multe transformări organizaționale care au făcut posibile performanțele pe care le avem în prezent. Succesul de care se bucură produsele și brandurile noastre se datorează implicării și dedicării tuturor colegilor și sunt mândră că am fost parte din aceste echipe și până acum. În viitor, îmi propun ca din noua poziție să realizăm împreună noi proiecte care să pună în valoare aptitudinile și capabilitățile noastre de a pune zilnic pe mesele românilor lactate nutritive, de calitate. Îmi doresc să păstrăm și să dezvoltăm climatul de lucru în care fiecare angajat este mândru că face lucrurile ‹așa cum se cuvine›, că poate să contribuie la creșterea unui brand atât de îndrăgit precum Napolact.” a declarat Adriana Panait, Director Resurse Umane FrieslandCampina România.