08.2021

Noile ambalaje Napolact onorează eforturile românilor din linia întâi

Noua campanie “Cinste Vouă!” mulțumeşte eroilor acestei perioade: medicii, livratorii, oamenii din fabrici, lucrătorii din magazine, dar şi familii.

Începând din luna august şi până în octombrie inclusiv, Napolact va avea pe piaţă noi ambalaje pentru lapte (atât bio, cât și convențional, atât la cutie, cât și la pet), ambalaje ce fac parte din noua campanie a brandului, „Cinste Vouă!” Aceasta celebrează eroii perioadei de pandemie, cei care s-au aflat în linia întâi în combaterea ei: medicii, livratorii, oamenii din fabrici şi lucrătorii din magazine. În consecinţă, noile ambalaje vor avea meserii şi roluri sociale schiţate pe ele - medici, casieri, livratori, oamenii legii, lucrători în fabrici - pe ambalajele laptelui convenţional. Mai mult, campania onorează şi eroii care au avut mai puţină vizibilitate în aceste vremuri, dar care o merită din plin - mame, taţi şi bunici vor figura pe ambalajele laptelui bio. 

“Campania Cinste Vouă! este una în perfectă concordanţă cu misiunea noastră: vrem să contribuim la o Românie așa cum se cuvine, nu doar din perspectiva nutriției, dar și din cea a unei comunități. Ca atare, e firesc să onorăm eroii care au dus greul acestei perioade şi să ne arătăm recunoştinţa faţă de ei. De asemenea, ne-am dorit să arătăm recunoștința noastră și faţă de mame, taţi şi bunici, ale căror eforturi merită şi mai multă vizibilitate, şi mai multă apreciere. Totodată, le mulţumim furnizorilor noştri de etichete şi ambalaje. Ei au fost entuziasmaţi de acest demers şi ne-au susţinut în fiecare etapă a lui", a declarat Răzvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina România.


Cp Cinste Voua


În plus, pentru că Napolact se află alături de consumatorii săi, pe care îi ajută în continuare să aibă o nutriție așa cum se cuvine, cu lactate din inima Ardealului, pentru pet-urile de lapte gramajul a fost mărit la 1.8l, păstrând același preț.=

"Pentru că în perioada aceasta nutriţia e mai importantă ca niciodată și este esenţială pentru menţinerea sănătăţii, continuăm să acordăm sprijin Băncii pentru Alimente din Cluj prin donații de produse Napolact, dar și prin facilitarea donațiilor pe care le pot face consumatorii prin intermediul e-shop.napolact.ro. Până acum, am donat cu ajutorul clienţilor noştri X kilograme de produse ”, precizează Orbulescu. 

De la începutul pandemiei FrieslandCampina România a donat peste șase[ad1]  tone de produse Napolact către asociații din Cluj și Mureș, printre care Spitalul de Boli Infecțioase Cluj și Centrul pentru Vârstnici din Târgu Mureș. În București, Napolact a livrat produse lactate către spitalele care reprezintă linia întâi în combaterea COVID 19: Spitalul V Babeș, Spitatul Balș, Spitalul Cantacuzino, Spitalul Bagdasar, Spitalul Colțea.