10.2020

O nouă gamă de produse Napolact: iaurt Napolact Bio cu granola delicioasă

FrieslandCampina România le oferă amatorilor de un stil de viață sănătos două noi opțiuni pentru un mic-dejun savuros – iaurturi bio cu granola, fie ele cu căpşuni şi zmeură sau cu seminţe şi miere.

O nouă gamă de iaurturi Napolact BIO le stă la dispoziţie celor care mizează pe cea mai importantă masă a zilei şi vor un mic dejun cât mai sănătoasă, gustoasă, hrănitoare şi tihnită: iaurtul cu granola. Noile iaurturi Napolact Bio pot fi găsite momentan în două sortimente: căpşuni & zmeură şi cu semințe & miere. Ingredientele folosite provin din surse bio și sunt 100% naturale. 


Napolact Granola


 „Un stil de viaţă sănătos, echilibrat, alimentat de preparate gustoase şi hrănitoare contează enorm. Micul dejun este acel moment de tihna care ne da energie, si pe care toti ar trebui sa punem pret, mai ales in perioada aceasta. De aceea am lansat o noua campanie de brand prin care ne propunem sa reamintim familiilor cat de importanta este conectarea cu cei dragi la micul dejun. Noile iaurturi Napolact BIO cu granola ne permit să ne înceapem ziua în forţă, în cel mai sănătos mod cu putinţă, si daca nu lasam tehnologiei sa ne rapeasca acest moment, atunci facem lucrurile asa cum se cuvine”, a declarat Răzvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina România. 

Nevoia de deconectare de la tehnologie din acesta perioada devine din ce in ce mai stringenta. In acest sens, lansarea Napolact BIO cu granola completeaza campania de comunicare Napolact “Mic dejun asa cum se cuvine” prin care brandul propune familiilor un mic dejun asa cum se cuvine, fara tehnologie, alaturi de cei dragi.